Skip to main content
☑️Prezentimi i Projekteve të realizuara para donatorëve që mundësuan realizimin e tyre
➡️Projekti “Televizor për çdo klasë”
👉Jemi në pritje të realizimit edhe në shkollën Rakovec me ndihmën e donatorëve të Rakovecit👈
➡️Projekti “Drasa e bardhë”.
📒Projektet që duhet të realizohen me ndihmën tuaj janë:
👉Perdet e klasëve
👉Bankat dhe kariket e klasëve
☑️Ju faleminderit të gjithëve!
☑️Së bashku mundemi të bëjmë çdo gjë.
Me respekt!
Nga shkolla “Abdyl Frashëri” Bogovinë.