Skip to main content
SH.F.K “Abdyl Frashëri” Bogovinë, në nderë të Ditës së Alfabetit shqip 🇦🇱
22 Nëntori organizoi disa aktivitete:
➡️Në orën e klasës është parë një Video prezantim dhe është diskutuar për këtë ditë me rëndësi..
➡️Nxënësit kanë realizuar edhe aktivitete të ndryshme
👉Aktivitetet e nxënësve ⤵️

Leave a Reply