Skip to main content

YLBER JAKUPI nga Bogovina që jeton dhe punon në Zvicër, SHFK “Abdyl Frashëri” Bogovinë i ka dërguar nga Zvicra🇨🇭⤵️

👉BANKA PËR KLASAT
Me këto banka u kompletuan tre klasa të shkollës sonë.

Falënderojmë YLBER JAKUPIN për këtë donacion shumë të rëndësishëm👌.

☑️JEMI MIRËNJOHËS NDAJ TË GJITHËVE QË KONTRIBOJNË NË FORMA TË NDRYSHME

Kontributi i juaj nga jep vullnet për punë më të suksesshme!

👉JU FALEMINDERIT TË GJITHËVE.

Me respekt,
SHFK “Abdyl Frashëri” Bogovinë.
Drejtor: Enes Misimi