Skip to main content
Urime 🇦🇱Festat e Nëntorit nga
SHFK “Abdyl Frashëri” Bogovinë
Projekt i realizuar nga nxënësit dhe arsimtarët e shkollës sonë.🇦🇱
Realizoi: Emir Xhemaili
Ju faleminderit të gjithëve.