Skip to main content
Më datë 01.11.2023.E mërkurë u zhvilluan garat komunale në futsall në bashkëpunim me Federatën e Sporteve Shkollorë.
SHFK “Abdyl Frashëri” Bogovinë, është fitues i 🥈VENDIN TË DYTË, në nivel të Komunës së Bogovinës.
Në këto aktivitete ishin pjesëmarës:
1 KSSH”Minir Isaku”-Pirok
2.KSSH-Blerim Xhemaili”-Bogovinë
3.KSSH-Dervish Cara”-Pallçishtë
4.KSSH-Sabedin Bajrami”-Kamjan
5.KSSH-Rinia”-Zherovjan
6.2.KSSH-Blerim Xhemaili”-Rakovec
Falenderojmë Federatën e Sporteve Shkollore dhe arsimtarët e AFSH Ardian Imeri dhe Betim Izairi për kontributin e tyre.
Nxënësve ju urojmë suksese në të ardhmen.