Skip to main content

SHFK “Abdyl Frashëri” Bogovinë mori pjesë në garat e organizuara nga Kengur në lëndën e Matematikës, nga klasa e II deri në të IX.

➡️Këto janë rezultatet:

🥇Vendet e para
🥈Vendet e dyta dhe
🥉Vendet e treta

👌Nxënësve ju urojmë suksese në garat e mëtutjeshme.

☑️Arsimtarët i falenderojmë për kontributin e tyre.

Me respekt,
Drejtori Enes Misimi