Skip to main content

📍SHFK “Abdyl Frashëri” Bogovinë, shpalli nxënësit më të mirë për vitin shkollor 2023-2024 dhe ju shpërndau🔖Lëvdata

👍I falënderojmë mësimdhënësit, bashkëpunëtorët profesional dhe të gjithë të punësuarit e tjerë, për punën e palodhshme të tyre.”

🪄NXËNËSVE JU DËSHIROJMË SUKSESE EDHE MË TË MËDHAJA NË VAZHDIM.

☑️Së bashku mundemi të arrijmë çdo gjë!

📍SHFK “Abdyl Frashëri” Bogovinë, shpallë:

1️⃣ Nxënësin më të mirë të shkollës ( Kl. IX)
2️⃣ Nxënësin më të mirë të gjeneratës (Kl VII dhe VIII) dhe
3️⃣ Nxënësit më të dalluar të vitit shkollor 2023/2024.

📌Qëllimi i këtij vlerësimi është nxitja, përkrahja dhe konkurenca pozitive…

👉Kriteret e vlerësimit të nxënësit më të mirë / viti shkollor 2023-2024

☑️Kriteri i parë

Kriteri kryesor është NOTA mesatare e nxënësit duke u bazuar në:

 1. Notën e tremujorit të parë
 2. Nota e tremujorit të dytë – gjysmëvjetorit të parë
 3. Nota e tremujorit të tretë

➡️Këtu nuk përfshihet nota e fundit e vitit shkollor (sepse nxënësi që ka mësuar rregullisht ka qenë i shkëlqyeshëm gjatë tërë vitit e jo vetëm në notën e fundit).

☑️Kriteri i dytë

Pjesëmarrja në gara:

 1. Garat Komunale: nëse nxënësi ka marrë pjesë në garat komunale i shtohet një pikë te vlerësimi i përgjithshëm, nëse ai ka marrë vend i shtohet plus edhe një pikë, do të thotë ai merë dy pikë maksimumi. Ky rregull vlen nëse garat nuk vazhdojnë në nivel Rajonal.
 2. Garat Rajonale: nëse nxënësi merr pjesë në gara rajonale, vetëm pjesëmarrja i jep tre pikë te vlerësimi i përgjithshëm. Ky rregull vlen nëse garat ndërpriten në nivel rajonal.
 3. Garat Shtetërore: nëse nxënësi merr pjesë në garat shtetërore ai vlerësohet me pesë pikë te vlerësimi i përgjithshëm. 👉Vërejtje:
  ⤵️
  Nëse nxënësi ka marrë pjesë në Garat Shtetërore, ai merr vetëm pesë pikë-maksimumi te vlerësimi i përgjithshëm, nëse nxënësi ka marë pjesë vetëm në Garat rajonale, ai merr vetëm tre pikë-maksimumi.

🪄Komisioni:

 1. Enes Misimi – drejtor,
 2. Edona Aliti – psikologe,
 3. Ramije Sejfullai – pedagoge,
 4. Ardiana Izairi – arsimtare,
 5. Shkëlqim Denjalli – arsimtar,
 6. Lindita Maksuti – arsimtare
 7. Sihana Saliji- arsimtare,
 8. Ardian Imeri – arsimtar,
  9.Nevabi Sali – arsimtar.

18.06.2024
Me respekt,
Drejtori Enes Misimi